Jordi Tardà, protagonista del xat ‘Dissabtes TecnoCampusMataró’

El col·leccionista i crític musical donarà a conèixer el projecte del futur Museu del Rock

El periodista i col·leccionista musical Jordi Tardà protagonitzarà demà dissabte 11 de febrer –d’11 a 12 hores– el xat dels ‘Dissabtes TecnoCampusMataró’. El conductor del programa de Catalunya Ràdio ‘Dia a dia, rock a rock’, donarà a conèixer el futur Museu del Rock i que s’instal·larà a la plaça de les Arenas de Barcelona el 2007. El xat, obert a la participació a través del web de TCM , s’emetrà en directe per Televisió de Mataró.

Tardà, periodista, crític musical, locutor radiofònic, promotor de concerts i fires, col·leccionista i amic personal dels ‘stones’ Mick Jagger i Keith Richards, és el principal promotor del Museu del Rock. En el futur espai s’exposaran peces inèdites com ara dibuixos originals de la pel·lícula Yellow Submarine dels Beatles, el manuscrit de la cançó Imagine o la primera guitarra –Gallotone– de John Lennon. A més, el museu comptarà amb un grup musical propi anomenat ‘La Banda’, en homenatge al mític grup nord-americà The Band.

Un fetitxista
Jordi Tardà també ha estat un dels promotors de la cultura del col·leccionisme al nostre país. L’any 2002 va publicar ‘Diario de un coleccionista’, una obra on el periodista descriu les seves vivències com a caçador de fetitxes. A més, ha organitzat la Fira del Col·leccionista, primer a Barcelona i després a Girona i Reus.