Un Parc Central ple d’infants rep els patges reials

Els patges reials van arribar a la ciutat en helicòpter i van recollir multitud de cartes

Com sempre ho fan, els patges reials van arribar el passat dilluns 2 de gener a la ciutat, puntuals a la seva cita amb els més joves de la ciutat. El Parc Central es va convertir en la pista d’aterratge dels missatgers reials que en helicòpter arribaven a Mataró tocades les cinc de la tarda. A terra, el president del Patronat Municipal de Cultura, Jaume Graupera, els donava la benvinguda. Entre les mirades d’admiració i il·lusió dels nens que els esperaven, els patges van baixar de l’helicòpter per començar a treballar a la ciutat i escoltar els desitjos dels infants.

Un cop a l’escenari, la comitiva reial va trobar-se amb l’alcalde de la ciutat, Joan Antoni Baron, que els va donar la benvinguda a Mataró. En el seu parlament Baron va recordar als infants que una bona conducta i complir amb el seus deures són essencials per a rebre els presents dels tres reis. Al seu torn, el portaveu dels patges va donar les gràcies per l’acollida de la ciutat i va animar a tots els presents a assistir a la cavalcada de la tarda del dia cinc de gener, per demostrar als reis la il·lusió amb que els nens mataronins esperen la seva arribada cada any.

No falta la música
Un cop finalitzats els discursos els missatgers dels reis d’Orient van asseure’s als seus trons perquè nens i nenes els hi anessin lliurant les primeres cartes que ells farien arribar a ses majestats. Com sempre es van formar llargues cues de petits mataronins impacients, que un cop van lliurar les seves cartes van ser obsequiats amb caramels i amb el fanalet que hauran encès, el dia de la cavalcada, al pas de la comitiva. A la rebuda no hi va faltar la música i l’acte va estar acompanyat per l’Agrupació musical del Maresme.