Els curtmetratges de la Recicladora Cultural arriben a l’Arcàdia

Un acord signat entre les dues cooperatives ompliran un dilluns al mes l’Arcàdia de curtmetratges i cine-fòrum

Entre les activitats de l’Arcàdia Cafè Cultural que fins ara oferia exposicions i nits de música o teatre, se li pot sumar una de nova, la projecció de curtmetratges de joves de la ciutat i comarca. Aquesta nova oferta és fruit de l’acord signat entre l’Arcàdia i la Recicladora Cultural, una associació nascuda recentment i que pretén donar sortida a les propostes de gent creativa.

Fins ara la Recicladora Cultural, amb voluntat de potenciar les produccions audiovisuals amateurs de Mataró i comarca tenia com a únic espai d’actuació el Casal de barri de Les Esmandies, i la Mostra de Cinema a la qual defineixen com “un petit oasis” però que només es dóna un cop a l’any. Ara, l’acord permetrà que l’Arcàdia actuï com un altaveu de les activitats de la Recicladora i així els seus projectes arribin a més gent.

Una aposta per a la interacció
Per tant, la nova oferta resultant de l’acord entre els dos col·lectius es materialitzarà el segon dilluns de cada mes. Serà aquest dia quan es projectaran els curtmetratges i documentals. A més, un dels punts més interessants de la nova oferta és la presència dels directors dels curts durant la seva projecció. D’aquesta manera es vol crear una proposta interactiva, obrir un diàleg entre públic i director, i recuperar així la tradició del cine-fòrum.

La primera sessió de curtmetratges es realitzarà el dilluns 12 de desembre a 2/4 de 10 de la nit. Es presentaran tres curts: L’espera, La Sombra de Mao i Hasta el fondo.