El Mercat del Film passa a Can Gassol

Enguany l'esdeveniment arriba a la seva 4a edició

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dijous, 19 Novembre 2015 11:25

Cultura 2014/2015, Mercat del Film

El Mercat del Film arriba aquest mes de novembre a la quarta edició per mostrar la producció audiovisual de factura mataronina. Després de tres edicions, el col·lectiu Hotel Elèctric uneix forces amb la Direcció de Cultura i el M|A|C per fer créixer aquesta jornada que vol reivindicar la producció audiovisual local amb la projecció d’obres de creadors mataronins de diversos formats, com ara curtmetratges, documentals, videoclips, spots, animació i videocreació.

Aquest any, a més, la jornada creix en durada i s’allargarà tres dies. El Mercat del Film se celebrarà entre els dies 20 i 22 de novembre, durant els quals s’oferiran tot un seguit d’activitats paral·leles, entre les quals destaca la projecció del llargmetratge ‘Antígona despierta’, dirigit per la mataronina Lupe Pérez García, i la celebració d’un taller familiar de cinema.

Tres dies de cinema a Can Gassol

La Jornada central del Mercat del Film serà la de dissabte 21 de novembre, quan tindrà lloc la projecció de la selecció de curts i peces audiovisuals locals, seguida pel passi del film ‘Antígona despierta’.

El Mercat del Film començarà amb un aperitiu el divendres 20, amb la inauguració de la videoinstal·lació X-Ville, de Jordi Colomer, al pati de les oficines de Cultura, al carrer Sant Josep. Diumenge 22, per últim, tindrà lloc el taller cinematogràfic, Improvisacions mòbils, destinats a infants i famílies. Can Gassol serà la seu de l’edició d’aquest any.