Castells de record per a la Mariona

Els Capgrossos tenen dissabte la seva última diada a casa, davant de l'Ajuntament, per acomiadar un any irregular

Aquest dissabte a la tarda, davant de l'Ajuntament, els Capgrossos s'acomiaden de Mataró i la seva afició amb la Diada Mariona Galindo Lora. El nom ho diu tot, i és que ja fa anys que la colla va aprovar batejar amb el nom de la seva estrella aquesta última actuació a casa, en record de la jove castellera morta el 2006.


Els Capgrossos es plantegen una diada menys exigent que les darreres, amb protagonisme per als castells de 9 i de 8 i mig. L'actuació es farà a la Riera, davant de l'Ajuntament, un emplaçament que ja havia acollit aquesta jornada i que també veu castells dels de la camisa blava per Sant Jordi.

Els Capgrossos tindran de convidades a la Diada Mariona Galindo a dues de les colles més afins: els Castellers de Lleida, que són uns habituals d'aquesta cita tardorenca a la ciutat, i els Castellers de l'Alt Maresme. L'altra colla comarcal, més coneguts com els Maduixots, estan signant el millor any de la seva trajectòria i han estrenat la torre de 7 que tornaran a intentar a Mataró.

Després de la diada de dissabte, als Capgrossos els quedarà una última diada, el diumenge 18 a Terrassa en el tancament habitual de la temporada castellera.

Capgrossos de Mataró - 12 de novembre 2017 - Diada Mariona Galindo Lora - Plaça Santa Anna