Es carreguen d'arguments per intentar el millor Concurs

Els Capgrossos doblen les estructures de 3, torre i 5 i estrenen el pilar de 7

  • Fotos: Capgrossos
  • Dilluns, 01 Octubre 2018 09:50

Capgrossos a El Prat

Els Capgrossos de Mataró afrontaran diumenge la gran cita del Concurs de Tarragona catapultats per un molt bon cap de setmana en què s'han plantejat rodar els castells que volen fer al conegut com "l'espectacle casteller més gran del món". Els blaus van fer hores extres en l'habitual doblet del Prat dissabte i diumenge Lleida i a totes dues places hi van calcar la mateixa actuació amb el 3 de 9 de millor castell i la torre i el 5 de 8.

La cirereta del cap de setmana arribava a la Paeria lleidatana en ronda de pilars amb el primer pilar de 7 folrat de l'any.

El cap de setmana ha estat, doncs, molt prolífic per una colla que encara no havia fet a plaça en aquest segon tram cap dels castells que ha repetit dissabte i diumenge. Els de la camisa blava, que aquesta setmana convoquen tres assajos extraordinaris, mantenen les il·lusions sobre la torre de 9 i el 5 de 9 de cara a Tarragona i surten reforçats de la doble cita. Ara és l'hora de l'assaig. 

 

 

Els Maduixots, tercers de la primer jornada

Els Castellers de l'Alt Maresme, popularment coneguts com Maduixots, van debutar amb un gran resultat al Concurs de Tarragona, que celebrava ahir a Torredembarra la seva primera jornada. Els de la camisa vermella van quedar en tercera posició amb la segona millor actuació de la seva trajectòria amb el 5 i el 7 de 7 i la torre de 7 carregada.