Pont intens pels Capgrossos: castells a Elciego i al Born

Són els convidats d'aquest poble de la Rioja alabesa i dimarts seran a Barcelona

  • Redacció // Foto: Capgrossos
  • Dijous, 06 Setembre 2018 11:29

Capgrossos Mataró, capgrossos 4 de 9 folre

Els Capgrossos de Mataró viatgen aquest cap de setmana fins al País Basc per anar fins a Elciego. Aquesta petita localitat vitivinícola de la Rioja alabesa veurà els castells de la colla castellera mataronina en el seu cap de setmana de festes patronals. És la primera vegada que els blaus actuen al País Basc, si bé han actuat en dues ocasions a Navarra, concretament a Olite.

Els Capgrossos participaran del programa d'actes de la localitat amb una cercavila i una diada que podria veure castells de 8. Uns 200 castellers es desplaçaran a Elciego. Com que demà divendres ja seran fora, els Capgrossos assagen avui dijous. 

Els Capgrossos al Born
Cita clàssica al Born
Els dies d'intensitat castellera no acabaran aquí i és que dimarts, com ja és tradició els darrers Onze de Setembre, els Capgrossos actuaran al Born de Barcelona. Per preparar aquesta actuació, que els darrers anys ha vist castells de 9 dels blaus, la colla assajarà el dilluns 10.

Primer assaig en clau Concurs
La setmana intensa l'acabaran els Capgrossos el divendres 14 amb un assaig especial a la Plaça de Santa Anna obert a tota la ciutat. Ha de servir per treballar els grans castells de cara al Concurs.

Capgrossos Mataró, assaig capgrossos