Els Capgrossos estrenen el 4 de 9 a Terrassa

La Festa Major de Terrassa també veu l'altre castell de 9 bàsic, el 3

  • Redacció
  • Dilluns, 02 Juliol 2018 09:48

Capgrossos a Terrassa

Els Capgrossos de Mataró van completar diumenge, en la diada de la Festa Major de Terrassa, el seu primer 4 de 9 amb folre de la temporada. Va ser en segona ronda quan els de la camisa blava, amb ajuda de les dues colles amfitriones a la pinya, van bastir un castell que l'any anterior no havien atacat fins just una setmana abans de Santes. Aquest cop el castell va pujar segur en els diferents pisos i només durant la baixada va semblar girar i va demanar feina intensiva als pisos baixos i al folre. Els castellers maresmencs començaven el juliol que els ha de dur a la seva gran cita de Festa Major enllaçant fins a tres castells folrats: a més del citat 4 van fer la torre de 8 i el 3 de 9 amb folre.

Capgrossos a Terrassa

La torre va servir per obrir una diada extremadament calorosa. Els Capgrossos la van fer amb una versió de folre reduïda, pensant ja en la torre de 9 que volen fer per Les Santes. El dos va mostrar una versió molt sòlida i va servir per enllaçar amb la segona ronda, quan va arribar l'estrena de la jornada. Ja en tercera ronda els Capgrossos van signar el tercer 3 de 9 d'aquest curs, que se'ls va fer una mica llarg en la baixada. Sumant-lo al 4 és el primer doblet de nou pisos de l'any pels blaus que es converteixen en la cinquena colla en assolir-ho aquesta temporada.

El primer 4 de 9 de l'any dels Capgrossos

A Terrassa actuaven lògicament les dues colles locals. Els Minyons van descarregar el 3 de 9 d'entrada però després van caure just després de carregar el 2 emmanillat. Van desmuntar el 4 de 9 van acabar amb el 4 de 8. Els Castellers també van caure, aquest cop d'entrada i després de carregar el 3 de 8. Van renunciar al 4 i van fer bons 5 de 7 i 2 de 7.

Compromisos comarcals

Els Capgrossos surten reforçats de la important cita egarenca i afronten un mes de juliol amb molta feina als assajos per preparar Les Santes i també tres compromisos comarcals. Dissabte seran a La Llàntia i el diumenge següent enllaçaran matí a Premià de Mar i tarda a Llavaneres. 

Capgrossos a Premià

El 3 de 9 dels Capgrossos a Terrassa