Els Capgrossos aixequen el teló

La colla mataronina actua aquest diumenge a Fontanilles, en plena pretemporada castellera

  • Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Divendres, 09 Març 2018 11:42

Capgrossos de Mataró, capgrossos a fontanilles

Després de quasi quatre mesos amb la camisa guardada, els Capgrossos aixequen aquest diumenge el teló de la seva temporada, la seva 23a d'activitat castellera. Els de la camisa blava actuen aquest diumenge a Fontanilles, al Baix Empordà, en companyia dels Marrecs de Salt i hi volen fer els primers castells de la temporada.

La colla ja acumula un mes de preparació als assajos i, de fet, aquesta serà la seva única actuació abans de Setmana Santa. La temporada castellera, s'acostuma a dir, comença pels volts de Sant Jordi pel que aquesta primera actuació –amb calçotada posterior– s'insereix de ple en la feina de pretemporada dels de la camisa blava. El següent compromís ja serà el 8 d'abril amb la festa del local als Jardins de l'Escorxador de Mataró.

Capgrossos a Terrassa
Calendari
Fontanilles és la primera sortida d'un calendari que presenta algunes novetats. Així, el 15 d'abril els maresmencs actuaran per primer cop davant el temple de la Sagrada Família de Barcelona i l'1 de juliol tornen a una actuació de màxims com és la Festa Major de Terrassa.