Jordi Marquès, nou President dels Capgrossos

La colla reelegeix Cugat Comas de cap de colla

  • Redacció
  • Dilluns, 05 Febrer 2018 13:19

Jordi Marquès - President dels Capgrossos

Jordi Marquès Palmer és, des de divendres passat, el nou President dels Capgrossos de Mataró. L'assemblea ordinària de la colla castellera va escollir per unanimitat el successor de Xevi Castellví, que ha ostentat el càrrec durant dos anys. Marquès acumula una important trajectòria a la Junta de l'entitat on ha exercit de tresorer i, aquest darrer any, de vicepresident.

Al costat d'un equip renovat amb Albert Pous de vicepresident, el nou mandatari va situar com a principal objectiu del seu mandat reforçar el vincle amb la ciutat i la comarca. En aquest sentit, la colla vol acostar-se al teixit associatiu i poder créixer socialment gràcies a una major identificació amb tot Mataró i el Maresme.

Diada Mariona Galindo Capgrossos

En l'apartat tècnic, els socis van renovar la confiança en Cugat Comas com a cap de colla. Comas va assegurar als assistents a l'assemblea que "cal fer créixer la colla des d'un punt de vista casteller, social i humà" i va situar la consolidació en la gamma extra com el principal objectiu casteller. En aquest sentit, també, va advocar per intentar ampliar la gamma de castells i mantenir una alta exigència al llarg de tots els mesos del calendari.