Els Capgrossos fan doblet pensant en el Mercadal

La colla va ser a Navarra el cap de setmana passat

  • Laia Mulà // Foto: cedida
  • Divendres, 22 Setembre 2017 00:00

Capgrossos de Mataró,  capgrossos a navarra

Els Capgrossos entren aquest cap de setmana de ple en la preparació de la diada del Mercadal de Reus, el pròxim 7 d'octubre. Els mataronins faran doblet d'actuacions, aquest dissabte al Prat i diumenge a Esplugues i basaran els seus registres en poder arribar amb les màximes garanties a l'actuació reusenca. Precisament dilluns es va presentar aquesta diada, que el dia 7 reunirà els de blau amb les quatre colles de 10 del món casteller i els Xiquets de Reus. El propòsit verbalitzat pel cap de colla és el de "repetir i intentar superar la diada de Les Santes".

Si d'aquí a dues setmanes, doncs, els Capgrossos volen repetir la torre de 9 i el 5 de 9 necessitaran sumar castells de 9 i també torres i cinc de 8 aquest cap de setmana.
Castells de 7 a Olite

Més de 200 membres de la colla castellera van ser el cap de setmana passat a les festes patronals d'Olite-Erriberri, a Navarra. Els de blau van ser convidats per segon cop en aquesta localitat, d'on prové un dels seus castellers, José Maria "Chema" Eslava. Els blaus hi van fer castells de 7.