Quatre castells de 8 en 24 hores

Els Capgrossos encaren un setembre exigent que comença diumenge a Sabadell

  • Redacció
  • Dilluns, 28 Agost 2017 09:40

El 3 de 8 de Plegamans

Quatre castells de 8 en 24 hores. Si els esportistes fan pre-temporada quan tornen als entrenaments, els Capgrossos han intensificat també la càrrega de treball en la represa de la temporada castellera després de tot un mes de vacances. Els de la camisa blava van ser dissabte a Palau Solità i Plegamans i diumenge a Pineda de Mar i en totes dues localitats va signar la mateixa diada amb el 3 i el 4 de 8 i el 5 de 7.

Van ser doncs dues cites d'exigència mitjana abans d'encarar un mes de setembre molt exigent que comença ja aquest diumenge a Sabadell. La Festa Major de la capital vallesana és una diada de primer nivell i els Capgrossos han intentat dur-hi castells de 9 sempre que hi han anat.

Fins al Mercadal

Després de Sabadell, els mataronins seran l'Onze de Setembre al Born i també duran els seus castells a les festes patronals d'Olite, a Navarra. Les altres places habituals del setembre com El Prat, Esplugues i Lleida han de permetre que els de blau recuperin el bon estat de forma amb el que van segellar Les Santes de cara a la cita destacadíssima del 7 d'octubre a Reus, on actuaran al Mercadal al costat dels amfitrions i les quatre colles de 10 del món casteller.