Vilassar veu el primer 5 de 8 de la temporada

Els Capgrossos, que actuaven amb els Castellers de Caldes de Montbui, van descarregar també la torre de 8 amb folre i el 3 de 9 amb folre davant un públic molt implicat

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 26 Juny 2017 12:38

Capgrossos a Vilassar

Una nova diada se suma a la bona ratxa que porta la colla castellera de Mataró: la Diada de Sant Joan a Vilassar de Mar. Allà els Capgrossos van descarregar dos castells ja consolidats aquesta temporada, la torre de 8 amb folre i el 3 de 9 amb folre, i van sumar un nou castell de la gamma alta de 8 que fins ara encara no havien provat a plaça durant el 2017: el 5 de 8.

Tot i els dos peus que van desmuntar els Capgrossos de Mataró, l'intent definitiu de 5 de 8 va ser descarregat amb èxit davant un públic sempre animat, implicat amb la diada i amb ganes de col·laborar a les pinyes.

Capgrossos a Vilassar

Els escaldats alcen castells de 6
Les camises verdes, dels castellers de Caldes de Montbui, van descarregar la torre de 6, el 3 de 6 i el 4 de 6 durant aquest matí de diumenge en el qual el sol va concedir una treva als castellers i espectadors de la diada, que no van dubtar a sortir a plaça a les dotze del migdia aquest diumenge de Festa Major a Vilassar de Mar.