Primera clàssica de 8 dels Capgrossos

La colla local va descarregar diumenge el 3 de 8, el 4 de 8 i la torre de 7 en l'actuació al barri de Sants

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 15 Maig 2017 10:55

Capgrossos a Sants

A mitjans de maig els Capgrossos de Mataró ja han pujat revolucions i comencen a fer pressió per assolir els castells folrats. Un dels passos previs era la descarregada de la clàssica de 8 que feia setmanes que perseguien i que diumenge van portar amb èxit a Sants, on celebraven l'aniversari de la colla barcelonina. Els Castellers de Sants i els Capgrossos de Mataró van optar per la mateixa actuació: el 3 de 8, el 4 de 8 i la torre de 7, tots assolits amb èxit. Per la seva banda, els Xiquets de Tarragona van descarregar el 4 de 8, el 3 de 8 i el 7 de 7.

La cirereta del pastís: el pilar de 6
Només els de Tarragona van apostar amb força pel pilar de 6 pisos, mentre que les altres colles es van quedar amb el supervano de 5. Tot i que els Capgrossos segueixen treballant el pilar de 6, que manté l'alineació de la temporada anterior, encara no van creure oportú portar-lo a plaça.
Capgrossos a Sants

Dues actuacions al llarg del cap de setmana

Dissabte a la tarda els Capgrossos van actuar amb els Xics de Granollers a la IV EcoFira de Vallromanes, on van descarregar en 4 de 7 amb agulla, seguit d'un ferm 4 de 8 i del 5 de 7. Els de camisa blau marí van cloure l'actuació amb un vano de 5. Per la seva banda, els Xics de Granollers van portar a plaça el 4, el 5 i el 3 de 7.

La torre de 8 amb folre cada vegada més a prop
Amb un mes de maig intens i ple de jornades castelleres, els de la camisa de color blau marí preparen ja el primer castell folrat, la torre de 8 amb folre, amb intencions de portar-la a plaça tan aviat com puguin.