Els Capgrossos consoliden el 3 de 8

La colla local també va descarregar a Figueres la torre de 7, la qual feia un mes que no portaven a plaça, però van haver de descartar el 4 de 8

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 08 Maig 2017 10:51

Capgrossos a Figueres

La Colla Castellera Capgrossos de Mataró va actuar diumenge a Figueres amb motiu de les Festes de Santa Creu, acompanyant a la Colla Castellera de Figueres i els Minyons de Terrassa. En primera ronda els blaumarins van descarregar un 3 de 8 segur i amb molt bones mides que comença a despertar bones sensacions de cara als castells de 9. La segona torre de 7 de la temporada, amb canvis al pom de dalt, va ser lenta d'execució però va mantenir les mides en tot moment. Un 5 de 7 i el vano de 5 van ser les apostes per tercera ronda i ronda de pilars dels Capgrossos.

Capgrossos a Figueres

La primera clàssica de 8 haurà d'esperar
Els de Mataró tenien intenció de portar a plaça la primera clàssica de 8 de la temporada però van haver de descartar-ne un castell, el 4 de 8.

Els Minyons repeteixen la torre de 8 amb folre

Per la seva banda, els Minyons de Terrassa van descarregar amb solvència la segona torre de 8 amb folre de la temporada, a més del 3 de 8, el 4 de 8 i el pilar de 6. La colla local de Figueres va centrar-se en els castells de 7 descarregant en primera ronda el tercer 5 de 7 de la temporada, seguit d'un 7 de 7 que, després de desmuntar-ne el primer peu, van descarregar amb treball. Per últim, un 3 de 7 amb agulla que va fer patir a la descarregada, dos pilars de 5 i un de 4.

I la setmana que ve...
Els Capgrossos tenen previstes dues actuacions pel cap de setmana: dissabte dia 13 a Vallromanes i diumenge 14 a Sants. La colla continuarà treballant la gamma de 8 per consolidar-la i poder portar a plaça un pis més.