Els Capgrossos pugen un pis

La colla de Mataró estrena la gamma de 8 pisos amb el primer 4d8 de la temporada en la diada per celebrar el 9è aniversari del local

  • Laia Mulà // Daniel Ferrer
  • Dilluns, 03 abril 2017 13:03

Capgrossos 2017

La primera cita rellevant de la temporada pels Capgrossos de Mataró per celebrar els 9 anys del local de la colla es va presentar favorable pels de la camisa blau marí. Un 5 de 7 tranquil va donar pas al primer castell de 8 pisos d’enguany: el 4 de 8. Van continuar amb un 2 de 7 i afegint un 7 de 7 força treballat en quarta ronda: una diada plena d’estrenes que serveix d’impuls i presa de contacte casteller per a la nova temporada que fa poc que ha començat. 

El primer 4 de 8 de l'any

Per la seva banda, els de la Colla Jove de Barcelona van alçar tres construccions de la gamma de 7 (el 4 de 7, 4 de 7a i 3 de 7) i van tancar la jornada castellera amb un pilar de 5 i dos pilars de 4 pisos.  

Un total d’11 pilars amb camisa blau marí
Els Capgrossos van optar per alçar un pilar de 5 pisos i finalitzar la diada amb 10 pilars de 4, una bona cloenda de l’aniversari del local que permet estrenar a diversos membres del tronc i, sobretot, dels més petits de la colla: la canalla.