Porta oberta a la gamma extra en la Diada Mariona Galindo Lora

Els Capgrosssos fan avui al local el darrer assaig de la temporada

  • Redacció
  • Divendres, 13 Novembre 2015 11:40

Assaig dels Capgrossos

Els Capgrossos de Mataró van fer ahir un bon assaig davant de l'Ajuntament. Era el penúltim de l'any i aquesta nit al seu local faran el darrer per preparar la Diada Mariona Galindo Lora, aquest diumenge. Els de Mataró volen acabar amb els seus millors castells i no es tanquen a la possibilitat d'intentar algun castell de gamma extra, sigui la torre de 9 amb folre i manilles, que no assoleixen des de l'any passat, o el pilar de 8 que van carregar a Vilafranca. Al final de l'assaig especial el seu cap de colla però va ser taxatiu: "No vull que ningú pensi ni parli de gamma extra, la nostra actuació serà 4 i 3 de 9 i després ja veurem", va dir, demanant la màxima atenció en el doblet de "nous" que sols han sumat en dues ocasions aquesta temporada.

Els Capgrossos tanquen temporada aquest diumenge a casa. És la vintena edició de la diada de la colla, que comptarà en aquesta ocasió amb els Castellers de Lleida i els Castellers de l’Alt Maresme com a colles convidades. Els de la camisa blava demanen la màxima mobilització de castellers i aficionats de la comarca tant aquest diumenge com avui al local en el darrer dels seus assajos.

Diumenge, a les 12h
Aquest diumenge els Capgrossos sortiran en cercavila des del seu local a les 11 del matí per començar ben puntuals al punt de les 12 les seves tandes de castells. Serà el segon any que fan la Diada Mariona Galindo Lora just davant de l'Ajuntament, una ubicació que tot i el pendent, és propícia pels de blau que l'any passat hi van sumar la seva millor actuació a Mataró amb 4 de 9, 3 de 9, 3 de 8 amb l'agulla i pilar de 7. Superar-la aquest diumenge és més que viable.