Els Capgrossos tornen amb el 4 de 8 i el pilar de 6

També sumen la torre de 7 i el 5 de 7 a Palau-Solità i Plegamans

  • Cugat Comas i Fotos de Capgrossos
  • Dilluns, 31 Agost 2015 13:24

Pom de dalt

Els Capgrossos van fer jornada intensiva a finals de setmana passada sumant en 48 hores dos assajos i dues actuacions. El registre més important el van buscar a Palau-Solità i Plegamans on van plantar un bon 4 de 8 com a castell més destacat. La festa popular de l'Escorxador va ser l'escenari, divendres, d'una actuació amb tres castells de 7 sense massa història, el 3, el 4 i el 4 de 7 amb l'agulla. Un preludi de la diada de dissabte on els Capgrossos tornaven per tercer cop en tres anys.

El 4 de 8 va ser el castell de sortida i el més destacat de la jornada, prou ben resolt en tot el seu desenvolupament. Els Capgrossos no van poder dur el 3 de 8 com sí que havien fet l'any passat a la mateixa plaça però sí que van tornar a fer la torre de 7 força setmanes després. La torre es va mostrar prou sòlida i la colla pensa a tornar-la a fer dalt d'un folre aviat. El tercer castell va ser un 5 de 7 molt tendre pels pisos alts que en la traspassada de la canalla va amenaçar amb una llenya que per alguns segons semblava segura. Toc d'avís.

A banda del 4 de 8, els Capgrossos també van estirar a la ronda de pilars fent el de 6 de forma potser menys plàcida que en altres ocasions però destil·lant una gran seguretat. Tornar-lo a folrar, també, ha de ser un pas imminent.