Els Capgrossos ja no paren fins a Les Santes i pensen en nous castells

Doble cita aquest cap de setmana a les festes majors de Reus i Vilassar de Mar

  • Cugat Comas / Foto: Capgrossos
  • Divendres, 19 Juny 2015 00:00

19è Aniversari

Volen entrar una marxa més. Els Capgrossos vénen del seu últim cap de setmana sense castells d’aquesta primera meitat de temporada i ara ja no pararan fins a la Festa Major de Les Santes, motiu pel qual és d’esperar que els seus resultats castellers vagin a més. Precisament la doble cita de demà dissabte 20 a la Festa Major de Reus i diumenge 21 a Vilassar de Mar es presenta com la primera revàlida d’aquest tram de temporada comprès entre l’Aniversari i la Festa Major.

L’actuació d’Aniversari va permetre l’estrena de tres castells en el repertori dels blaus, el 4 de 8 amb l’agulla, el 7 de 8 i el pilar de 6, tots tres descarregats. Per contra, els castells de 9 semblen anar més retardats que els últims anys però no per això la colla renuncia a protagonitzar bones actuacions.

5 de 8 i 3 de 9

En aquest sentit hi ha castells que els de blau estan treballant a consciència com el 5 de 8, el 3 de 9 amb folre o el pilar de 7 que no haurien de tardar molt a passar del local a plaça. Dependrà, com sempre, dels assajos. Després de Reus i Vilassar vindran Masnou i la Festa Major de Terrassa com a dies grossos dels blaus.