Aquest dijous, assaig especial dels Capgrossos

Convoquen tota la massa social abans de l’Aniversari

  • Redacció
  • Dijous, 04 Juny 2015 00:00

Capgrossos Mataró- assaig capgrossos

Els Capgrossos de Mataró apuren els seus darrers dies d’assaig abans de la primera gran cita amb la seva afició, el diumenge 7 a les 12h del migdia a la Plaça de Santa Anna de Mataró. En motiu de la seva diada d’Aniversari, sí, però també per començar a treballar possibles objectius de cara a finals de temporada la colla ha convocat per avui dijous, dia 4, un assaig especial al seu local del Passatge Mariona Galindo Lora, 1. Serà en horari habitual, a les 19:45h la canalla i a partir de les 21h tota la colla.

Primer gran assaig

L’assaig especial no es convoca tant per l’Aniversari en sí sinó per enfilar els grans castells, aquells que requereixen de més gent a les pinyes. Els Capgrossos no estan tenint un principi d’any fàcil però no volen oblidar grans castells com la torre de 9 amb folre i manilles que van descarregar l’any passat per segon cop o el pilar de 8 també emmanillat que va quedar en intent en la darrera actuació.

La intenció de l’assaig de dijous és garantir el màxim de camises i enfilar aquests i altres castells de 9 i de gamma extra. A l’acabar hi haurà una botifarrada gratuïta per tothom.