Els Capgrossos comencen la seva marató de castells prèvia a l’Aniversari

Necessiten rodar estructures i estrenar castells i el 3 de 8 es preveu per diumenge a Teià

  • Redacció / Foto: Capgrossos
  • Divendres, 08 Maig 2015 12:49

Capgrossos Mataró- Capgrossos Moments

Els Capgrossos no van actuar el cap de setmana passat i ja no descansaran fins al segon cap de setmana de juny. Des d’aquest diumenge, que actuen a Teià i fins a la diada d’Aniversari del 7 de juny, els blaus enllaçaran fins a sis actuacions en les quals necessiten rodar les seves estructures i, també, pensar a estrenar castells. Si l’inici de temporada ha estat contemporitzador, la colla del Maresme ha d’entrar una nova marxa. El 3 de 8 sembla el castell amb més possibilitats d’entrenar-se ja aquest diumenge, en solitari, a Teià.

Jordi Gonzàlez, cap de colla dels Capgrossos, confia a “tornar a agafar un bon ritme als assajos i tornar-hi a fer bones proves” l’estrena del 3 aquest diumenge. Si arribés, els de blau buscarien la dita clàssica de 8, juntament amb el 4 de 8 i el 2 de 7.

Pensant en 8 i mig

A un mes de l’Aniversari, l’actuació a casa del 7 de juny, en la qual els de blau volen estrenar-se amb els castells de 9, Gonzàlez confia que en les actuacions prèvies s’hi pugui portar el 2 de 8 amb folre, el pilar de 6 i el 4 de 8 amb l’agulla. La diada a Gràcia, el 17 de maig, podria veure alguna estrena a aquest nivell.