Doblet maresmenc: dissabte a Tordera i diumenge a Montgat

Sant Jordi contemporitzador dels Capgrossos, amb 5 i 4 de 7 amb l'agulla

  • Redacció
  • Divendres, 24 abril 2015 10:31

Sant Jordi 2015

Els Capgrossos han d'anar agafant diades de bagatge i ritme i per això volen acabar l'abril amb una mini-gira maresmenca amb doble cita aquesta cap de setmana. Demà dissabte seran a Tordera, en l'actuació del primer aniversari dels Castellers de l'Alt Maresme i diumenge actuaran a Montgat, en companyia dels Castellers de Badalona. Dues diades, doncs, amb poques hores de distància i amb colles veïnes i amigues al costat que han de servir per seguir polint detalls, consolidant canvis a les alineacions i anar assentant les bases d'un maig que ja serà exigent en el calendari d'actuacions.

Les previsions castelleres passarien per, com a mínim, tornar a portar a plaça els castells de la diada del local de diumenge passat, amb la torre de 7 i el 4 de 8 com a registres més destacats. No està descartada del tot, però, la possibilitat d'estrenar algun castell.

 

Sant Jordi 2015

Sant Jordi de 7 i mig

Els Capgrossos van tenir un pròleg d'aquesta mini-gira maresmenca ahir en la tradicional diada de Sant Jordi, a la Riera, davant l'Ajuntament de Mataró. Allà els blaus van fer un plantejament més contemporitzador que el d'anys precedents i van complir amb dos bons 5 i 4 de 7 amb l'agulla d'entrada per després haver de repetir el 3 de 7 després d'un primer intent desmuntat en el que l'aixecador no podia remuntar el pis de quarts. El tradicional vano de cinc, al balcó el pilar de 5 i amb senyeres els dos de 4 va tancar una cita clàssica de la diada del llibre i la rosa a Mataró.