Assaig extraordinari avui per encarar la torre de 9

Els Capgrossos actuen dissabte a la diada de Tots Sants a Vilafranca

  • Redacció
  • Dijous, 30 Octubre 2014 12:57

Assaig casteller plaça Santa Anna

La Colla Castellera Capgrossos de Mataró ha convocat per aquest vespre al seu local d’assaig un assaig extraordinari que volen massiu per preparar la diada de dissabte a Vilafranca. La de Tots Sants és una de les cites més importants del calendari capgròs i la Plaça de la Vila de la capital penedesenca és la única que ha vist la torre de 9, el castell màxim assolit mai pels de blau, descarregada. Dissabte farà quatre anys d’aquell Tots Sants del 2010 i els Capgrossos s’han proposat repetir aquella actuació i fins i tot millorar-la. Per això l’assaig extraordinari d’aquest vespre i el de demà.

L’assaig extraordinari començarà avui a les 9 del vespre al local dels Capgrossos i és obert a tothom. En acabar hi haurà beguda per tothom.

Dilluns es va sortejar l’ordre d’actuació de la diada de dissabte a Vilafranca i la colla del Maresme actuarà en tercera posició, darrera els Castellers de Vilafranca –que volen intentar el 3 de 10– i els Castellers de Sants, i abans dels Xiquets de Tarragona. En la roda de premsa del sorteig  el cap de colla Mia Castellví va assegurar que la colla ha fet un "treball boníssim" amb la torre de 9 amb folre i manilles que lluiran dissabte, com a la seva gran fita per cloure la temporada. "La colla ve amb moltes ganes" i també portarà un 4d9 i un 3d9 i el pilar de 7 per tancar les quatre rondes.