Es juguen les opcions de torre de 9 als assajos d’avui i demà

Els Capgrossos ultimen els preparatius del Concurs en dos assajos especials

  • Redacció
  • Dijous, 02 Octubre 2014 00:00

Capgrossos de Mataró, Capgrossos assaig Santes

Col·locar sisens a la torre de 9. Aquest és el gran objectiu dels Capgrossos que encaren la preparació final del Concurs de Castells de Tarragona amb dos assajos, avui dijous i demà divendres, al seu local. La colla supedita el possible intent al castell de gamma extra a bones proves d’aquest en les dues convocatòries especials i demana la màxima implicació de mataronins i maresmencs, ja que es calcula que fan falta unes 400 persones per tancar una pinya de garanties d’un castell com aquest. Col·locar o no els sisens –fer tot el castell a excepció del pom de dalt– podria ser la prova barem per decidir si serà la torre de 9 la que acompanyarà el 3 i el 4 de 9 folrats a Tarragona o si, pel contrari, els Capgrossos hauran d’optar per un castell de 8  mig,

Tots dos assajos comencen a les nou de la nit al local i al finalitzar hi haurà sopar i beguda per tothom.

També tots dos dies es poden efectuar les inscripcions als busos que facilitarà la colla aquest diumenge per tots els que vulguin fer pinya diumenge a Tarragona i es repartirà la samarreta especial del Concurs per tots els assistents.

La idea dels Capgrossos és no circumscriure tot el treball d’assaig als castells a intentar diumenge. És per això que també hi ha previstes proves d’altres castells de gamma extra com el pilar de 8 amb folre i manilles, el 9 de 8 i el 4 de 9 amb folre i l’agulla.