Intencions de 4 de 9 demà al Born

Els Capgrossos també volen recuperar el 4 de 8 amb l'agulla

  • Redacció
  • Dimecres, 10 Setembre 2014 12:31

Intent desmuntat de 4 de 9 amb folre

Els Capgrossos de Mataró afronten demà, Onze de Setembre, una doble cita castellera. Al migdia seran davant del Mercat del Born en una ocasió exclusiva com és la 'Diada Castellera del Tricentenari' i a la tarda també faran castells al tram maresmenc de la "V" gegant, l'edició d'aquest any de la Via Catalana. Castellerament l'atenció del dia se centra a l'actuació del migdia, en un Born convertit en epicentre de la celebració d'una Diada Nacional històrica. A més dels Capgrossos faran d'amfitrions la Jove de Barcelona i també actuaran els Minyons de Terrassa.

Els de la camisa blava volen estar al nivell que l'ocasió demanen i per això portaran el 4 de 9 amb folre com a castell estrella del programa previst. L'acompanyarien si tots els condicionants es compleixen segons la previsió el 2 de 8 folrat i la recuperació en aquest segon tram del 4 de 8 amb l'agulla. El pilar de 6 completaria el programa.

Els Capgrossos marxen demà a partir de les deu del matí i en Rodalies a Barcelona per viure la Diada Nacional d'aquest 2014.