Assaig extraordinari avui al local de Capgrossos

La colla treballa el 5 de 8 i pensa en la Tripleta Màgica per la diada de diumenge

  • Redacció
  • Dijous, 17 Juliol 2014 10:04

Capgrossos de Mataró, Capgrossos assaig Santes

Aquest vespre a partir de les 21h el local dels Capgrossos de Mataró acull l’assaig extraordinari de la diada de Les Santes d’aquest diumenge. Demà farà les darreres proves ja ‘in situ’ a la Plaça de Santa Anna –i amb concerts posteriors d’Aviadors Anglesos, The Cabrians i The Fool Monkeys– però abans convoquen l’assaig especial d’avui al local on obsequaran amb cervesa i botifarrada a tots els que s’acostin a fer pinya. Els Capgrossos arriben a la seva diada més important de l’any amb la moral alta i tenen com a gran objectiu portar el 3 de 9 amb folre a plaça.

Els Capgrossos treballen el 4 de 9 amb folre, l’esperat i encarà inèdit aquest any 3 de 9 folrat i com a tercer castell dubten entre el 4 de 8 amb l’agulla i el 5 de 8. Depenent de quin sigui l’acompanyant l’actuació exitosa es convertiria en una Tripleta o bé màgica amb el 5 o bé dita vilafranquina amb el 4 amb el pilar. Els Capgrossos pensen també en estrenar el pilar de 7 amb folre a la ronda de pilars i han intensificat les proves de torre de 9 amb folre i manilles. El castell de gamma extra té pocs números d’entrar al programa de diumenge tot i que encara no està descartat del tot.

Altres proves
Mia Castellví, cap de colla dels blaus, assegurava divendres passat a l’acabar l’assaig que els dos assajos d’avui i demà han de permetre a més de treballar els castells de diumenge, fer proves de la mateixa torre de 9 i d’altres castells de la gamma extra com el pilar de 8 amb folre i manilles, el 5 de 9 amb folre i el 9 de 8.