Els Capgrossos obren temporada en la Diada del local

Estrena de Mia Castellví com a cap de colla, que planteja una marató de castells

S’ha acabat l’hivern i comença la primavera. El canvi d’estació va ser un fet fa força dies però castellerament serà veritat a Mataró a partir d’aquest diumenge quan se celebri la primera actuació de la temporada dels Capgrossos. Els de Mataró no fan castells des del llunyà dia de Tots Sants i reapareixen en la festa del quart aniversari del seu local casteller, que estarà tot el matí de portes obertes.De cara a Sant JordiHi ha diferents al·licients de cara a aquest diumenge. D’entrada, el propi retorn a l’activitat castellera dels Capgrossos després de tants mesos. L’aniversari del local és el dia marcat per treure la camisa de l’armari i fer els primers castells i, també, provar l’estat de forma de la colla a pocs dies de Sant Jordi.

Alhora enguany l’aniversari del local també suposarà l’estrena de Mia Castellví com a cap de colla dels de blau. La colla castellera està assajant des de la primera setmana de febrer i planteja una primera diada a casa quasi com una marató de castells. Així es podrien veure fins a cinc castells més ronda de pilars.Per castellers i aficióLa diada del local, aquest diumenge a partir de les dotze i –òbviament– oberta a l’afició local podria veure els primers 4 de 8 i 2 de 7 dels Cap­grossos que miraran de fer, també, altres castells de la gamma de set i mig.

La d’aquest diumenge pot ser una bona cita perquè tothom s’activi: la pròpia colla i l’afició blava. {Capgrossos:4:Notícies relacionades}