Vista Alegre discrepa de la FAVM i es posiciona a favor del Corte Inglés

L’Associació de Veïns del barri creu que els llocs de treballs que es crearan són un avantatge de l’enderroc de Can Fàbregas

L'associació de veïns del barri de Vista Alegre de Mataró ha fet pública la seva discrepància amb el posicionament de la Federació d'Associacions de Veïns de la ciutat sobre l'afer de Can Fàbregas, ja que al barri de Vista Alegre sí es veu amb bons ulls l'arribada d'una gran locomotora comercial –hi ha mostrat interès el Corte Inglés– que dinamitzi l'economia local.

Els llocs de treball que la nova superfície comercial portarà a la ciutat és, segons els veïns del barri, un dels principals avantatges de l'enderroc de Can Fàbregas, l'antiga fàbrica on ara s'aixecarà la ‘locomotora’. Des de l'associació de veïns, però, s'explica que “això no vol dir que s'hagin de tirar a terra tots els elements arquitectònics, però sí que s'han de prioritzar algunes actuacions”.

Els veïns argumenten que anys enrere, en la primera gran crisi del tèxtil, “ja van ser molts els treballadors d'aquest sector que van trobar feina gràcies al centre comercial als afores de la ciutat”, Mataró Park, i és per això que ara valoren positivament la possible arribada del Corte Ingés a la ciutat.