El Maresme millora les comunicacions en autobús amb Barcelona i l'hospital de Mataró

Les modificacions es posaran en marxa el proper dilluns 13 de febrer

A partir de dilluns es posaran en marxa millores dels serveis d'autobusos del Maresme, fet que afectarà positivament les comunicacions entre l'hospital de Mataró i municipis com Vilassar de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres o Sant Vicenç de Montalt. A més, es reforçarà el servei Barcelona–Mataró que es presta per l'N-II.

La línia entre Mataró i Vilassar de Dalt per la carretera C-30. En aquest tram, es modificarà el recorregut del servei per tal de donar cobertura a la zona industrial del Camí del Mig, així com al polígon industrial de les Corts de Cabrera i del Pla d'en Boet de Mataró. La línia mantindrà una freqüència de pas de 60 minuts de dilluns a divendres. La ruta entre la capital del Maresme i els municipis veïns de Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt, també patirà modificacions que permetran als usuaris un accés més fàcil a l'hospital de Mataró mitjançant la prolongació del recorregut pel camí Ral i la Via Europa. Els dies feiners, la freqüència de pas també continuarà sent d'un autobús cada hora.

Noves parades
D'altra banda, la línia que connecta Barcelona i Mataró per l'N-II, amb parades a Sant Adrià de Besòs (Barcelonès); Montgat, el Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar i Cabrera (Maresme), es reforçarà amb un nou vehicle. El reforç permetrà garantir el manteniment de la freqüència de pas de 30 minuts en les hores de major congestió del trànsit. Així mateix, aquest increment de la flota farà possible habilitar noves parades als polígons industrials de les Hores i el Rengle, a Mataró, i al polígon Badalona-sud.