Rangel anuncia que el procés per solucionar el problema de la N-II serà llarg

El Delegat del Govern a Catalunya va visitar ahir Mataró per convocar el comitè del PSC del Maresme

El Delegat del Govern a catalunya, Joan Rangel, va visitar ahir al vespre Mataró per convocar el comitè del PSC del Maresme i per comentar l’estudi inicial que preveu transformar l'N-II en una via cívica. Rangel va comentar que la solució al problema de la N-II és un procés complex i llarg, tant és així que va anunciar que abans de finals d’any no hi haurà cap projecte en ferm. El delegat del govern va explicar que el que ha rebut cada ajuntament del Maresme ha estat una memòria inicial i un estudi informatiu relatiu a la millora i l’estat actual de la carretera. Per tan, encara no hi ha res decidit, i es tracta només de propostes, a les quals, cada dia es van sumant més projectes.

El pas següent a aquest primer estudi informatiu serà consultar a totes les entitats i administracions implicades, perquè cada institució sumi al projecte les seves propostes. Posteriorment, el ministeri portarà a terme un estudi de l’impacte ambiental de les obres i es realitzarà el concurs per atorgar els treballs segons va explicar el propi Rangel. Així doncs, el projecte es troba en una fase embrionària.

El Delegat del Govern va descartar ampliar l’actual N-II com ha passat en alguns dels seus trams, però va apuntar que una de les possibles solucions seria aprofitar el tall que fa la C-32 , sempre i quan es pugui conservar l’entorn. “Per fer una truita s’han de trencar els ous, nosaltres intentarem que es trenquin els mínims” va concloure Rangel.