Arranquen les obres de la nova grada del Camp Municipal de Futbol de Cirera

Es preveu que la nova fase de millora d’aquest equipament esportiu estigui enllestida al setembre

Obres al camp del Cirera

L’Ajuntament ha iniciat les obres de la nova grada del Camp Municipal de Futbol de Cirera. Es tracta de la segona fase dels treballs de millora de l’equipament esportiu, que també inclourà la substitució del mur actual amb la instal·lació d’un nou tancament d’enreixat metàl·lic. Segons informa el consistori, es preveu que les obres estiguin enllestides al setembre.

La nova graderia serà prefabricada de formigó armat i permetrà ampliar la capacitat d’espectadors fins a 492 persones. Pel que fa al nou tancament per la carretera de Cirera, s’enderrocarà el mur actual i s’instal·larà una nova tanca d’enreixat metàl·lic de tres metres d’alçada que permetrà millorar l’accessibilitat i l’evacuació de la instal·lació.

Les obres, que van començar a principis de març, estan adjudicades a l’empresa Catalana de Treballs i Obres S.L. i compten amb un pressupost d’adjudicació de 309.218 euros. Mentre durin els treballs, els equips de la Unión Deportiva Cirera han traslladat els entrenaments i partits a altres camps de Mataró i comarca.

Segona fase de millora

L’any passat es va dur a terme la reforma dels vestidors del camp, que corresponia a la primera fase dels treballs de millora previstos en aquest equipament. La construcció de la nova graderia i la substitució del tancament integren la segona fase, i també està previst executar aquest any el trasllat del bar a un nou mòdul amb lavabos públics a l’entrada del camp, a prop de les grades. A l’espai que ara ocupa el bar es construiran una aula de formació, la sala d’infermeria, lavabos i vestidors per als àrbitres, sala tècnica i magatzem.

D’aquesta manera les zones habilitades per als jugadors quedaran separades del recorregut del públic. A més a més, el consistori preveu dur a terme, també al llarg de 2019, la substitució de la gespa artificial en el marc del Pla de renovació de gespa dels camps de futbol municipals.