El Camp Municipal del Centenari estrena nova graderia

Finalitzen les obres d'adequació del nou espai, amb 408 seients i nous accessos

  • Redacció
  • Dilluns, 29 Agost 2016 10:28

Graderia CE Mataró

El Camp Municipal d’Esports del Centenari ja té l’esperada nova graderia. La va estrenar diumenge 28 d’agost durant el Trofeu Iluro 2016 que va enfrontar el CE Mataró i a la UE Rubí.

Des del gener i fins a finals de juliol, el camp municipal ha estat en obres per a la construcció de la nova graderia, que han consistit en l’adequació de l’espai de la graderia principal, inicialment format per petites llotges d’obra instal·lades en plataformes a diferents alçades i amplades.

Les grades antigues es van enderrocar i el nou espai està format per una grada de sis nivells amb un aforament màxim per a 1080 espectadors. La graderia disposa de dues escales laterals que comuniquen el terreny de joc amb les sortides més pròximes i d’un tancament metàl·lic de separació entre el públic i els jugadors.

L’actuació també ha suposat l’adequació dels dos accessos principals que són el del passeig Carles Padrós, on s’ha construït una terrassa, i el del passeig d’Antoni Cabanelles, on s’ha adaptat una rampa per a accés de vehicles al terreny de joc.

400 seients

Les obres, que van ser adjudicades a l’empresa RAVI Obras, Transportes y Excavaciones, SL, han tingut un cost de 161.658,05 € IVA inclòs. D’aquest import, 90.000 euros han estat finançats per la Xarxa de Governs Locals 2012-2015 de la Diputació de Barcelona.

Per la seva banda, el Club Esportiu Mataró s’ha fet càrrec de la instal·lació de 408 seients i l’Ajuntament va retirar els arbres i ha pintat el mur del fons de les grades i, a través de la Xarxa de Governs Locals 2012-2015 de la Diputació de Barcelona, s’ha fet front a la compra i subministrament de les banquetes prefabricades per als jugadors.