Comencen els enderrocs al sector de l’antiga Iveco i la Farinera

És el sector més proper al Parc del TecnoCampus i s’han d’enllestir per l’inici de curs

PUMSA ha començat aquest agost a treballar en la demolició de les edificacions que formen part del projecte d’urbanització de la UA-89 d’Ernest Lluch/Valldeix, un àmbit amb una superfície de 29.623 metres quadrats que s’ha de desenvolupar, el més proper al TecnoCampus i on s’hi haurà d’ubicar el Centre de Formació Professional Integrat que s’hi ha projectat.

FP


El sector afectat és l’illa definida per l’avinguda d’Ernest Lluch, l’avinguda del Maresme, les vies de Renfe, el carrer de Narcís Monturiol i un vial de nova planta prolongació del carrer de Narcís Monturiol i paral·lel a l’avinguda d’Ernest Lluch. Es tracta del primer sector que es començarà a desenvolupar dins de la nova ordenació de l’àmbit Iveco-Renfe/Farinera, amb l’objectiu de potenciar l’entrada a la ciutat des de la Porta Laietana i l’entorn del TecnoCampus.


L’enderroc s’ha iniciat a les naus situades a l’avinguda d’Ernest Lluch, amb la finalitat de minimitzar les possibles molèsties i afectacions al trànsit dels universitaris. Al setembre es continuarà amb les edificacions situades a l’avinguda del Maresme.