Obres a l’entorn de la nova biblioteca

Comencen les obres dels entorns de la Biblioteca Antoni Comas

Aquest dilluns comencen les obres a l’entorn de la Biblioteca Antoni Comas que han de durar tres mesos. Arranjar els voltants de la biblioteca de l’antic Escorxador és el darrer pas que queda per complimentar l’equipament, que obrirà les seves portes quan s’acabin els treballs actuals.

Concretament s’està urbanitzant l’interior del recinte que envolta la Biblioteca, els voltants de l’antic Escorxador al qual es podrà accedir des del Carrer Prat de la Riba per accedir a l’Antoni Comas i des del Carrer Herrera per anar a l’escola bressol Els Menuts o al local de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró.

Entorns de l'Escorxador

Les obres tenen un import de 252.000 euros i es compta amb una subvenció de la Generalitat. Els treballs serviran per tancar tot el recinte de l’Escorxador, delimitant els espais i els accessos als diferents equipaments. Des del Carrer Prat de la Riba, per on s’accedirà a la segona biblioteca pública de la ciutat, es procedirà a enderrocar un petit edifici que no forma part del conjunt de l’Escorxador, catalogat com a bé patrimonial. L’adequació dels entorns de la Biblioteca, amb l’enjardinament, la plantada d’arbustos limitadors i l’aplanament de terres així com tot l’enllumenat de la zona enllestiran l’obra, prevista per acabar-se a finals d’any.