Recullen més de 500 firmes pel tancament de l’Espai Laietana

Reclamen la reobertura del Centre, tal com els havia promès l’entitat

Els usuaris de l’Espai Caixa Laietana s’han agrupat en un col·lectiu d’afectats per protestar en contra del tancament d’aquest centre per la gent gran. De fet, han recollit fins a 521 firmes per reclamar-ne la reobertura i per queixar-se, també, del tracte rebut en els darrers mesos. Les signatures les van lliurar el dia 20, al registre de l’entitat.

Ara, després de tres mesos d’espera, els usuaris han presentat les firmes, que van acompanyades d’un document en el qual, entre altres coses, reclamen que se’ls faciliti una data orientativa d’obertura. A més a més, el Col·lectiu d’Afectats pel tancament de l’Espai Laietana assegura que si no es pot habilitar la zona de la piscina, que com a mínim, puguin gaudir del gimnàs, la sala de musculació i la de tallers – en la qual s’hi imparteixen activitats i classes de català.

Si cal, que no obrin la piscina, però que habilitin les altres zones

Els clients d’aquest centre, que són al voltant de 900 persones, també s’han queixat pel tracte rebut per l’entitat financera. Segons informen, “ningú ens va dir que tancarien”, una afirmació que afegeixen quan expliquen que “ens han anat dient que obririen cada vegada més tard”. Així, asseguren que “vam assabentar-nos que l’espai passaria a ser gestionat pel Centre d’Esports Sorrall”.Tancament inesperatEl centre va tancar les seves portes durant les vacances d’estiu per les rehabilitacions habituals, però els usuaris van veure que al setembre, continuava tancat. Des de la Fundació Caixa Laietana van assegurar que l’activitat del centre no s’ha reprès perquè “ens hem trobat que els requisits han estat més importants”. Se’ls va prometre que la fusió de Caixa Laietana amb Caja Madrid no afectaria i per això, des de la Fundació afirmen que “la voluntat és la d’oferir el mateix servei de sempre amb la mateixa qualitat”.