Detenen tres homes sospitosos de robar amb el mètode de l’estrebada

Els sospitosos actuaven per la zona de Calella i Pineda de Mar

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes a Pineda de Mar per un suposat delicte de robatori i furt d’ús de vehicle i robatori amb violència. Tots tres són veïns de Malgrat. Segons els Mossos aquest tres homes s’haurien dedicat aquest mesos de juliol i agost a practicar el mètode del robatori de l’estrebada. Aquest mètode consisteix en acostar-se a la víctima amb un ciclomotor en marxa i estirar-li la bossa i fugir a gran velocitat.

Als detinguts s’els atribueix diferents robatoris produïts pel casc antic i la zona turística de Pineda i Calella. Raul G.R i Alfredo N.S van ser detinguts dilluns 21 quan es passejaven amb un ciclomotor robat per Pineda, això va ser gràcies a la identificació de les fotos dels agressors per part d’una de les víctimes a Comissaria, ambdós detinguts tenien més de 20 antecedents per delictes semblants.

El tercer detingut, Manuel A.M, va ser detingut dos dies després al seu domicili després de que una altra víctima l’identifiqués. Fonts policials han informat que tots tres arrestats són amics i que estan relacionats amb un total de vint estrebades a la zona durant aquest estiu, tot i això la policia que el total de robatoris pot augmentar. Ara els tres sospitosos esperen passar a disposició judicial.