Cinc anys de presó per un home que va intentar matar la dona a Mataró

Els fets van passar el juliol de 2003

La Secció Segona de l'Audiència de Barcelona ha condemnat Manuel M., de 50 anys, a cinc anys de presó per un delicte d'intent d'homicidi. El tribunal considera provat que el juliol del 2003 el condemnat va abordar la dona, que volia separar-se d'ell, a Mataró i va clavar-li en repetides ocasions un ganivet mentre li deia 'ho sento per tu i pels teus fills', fins que un home que passava per allà va separar-los.
 
Segons la sentència, el condemnat mantenia des de l'any 2002 una relació extramatrimonial encara que la dona ho coneixia i ho permetia, arribant a deixar al marit el seu domicili i veient-se els caps de setmana amb la víctima. El juny de l'any 2003, la víctima va cansar-se d'aquesta situació i va deixar de veure el condemnat, per la qual cosa ell va anar a casa de la germana d'ella, on estava refugiada i la va amenaçar, posant la víctima una denúncia.

Cronologia dels fets
Poc després, el 9 de juliol de l'any 2003, el condemnat va anar a esperar a la dona que havia de passar per les oficines d'una companyia asseguradora amb la que treballava a Mataró, va abordar-la, i va començar a insultar-la al mateix temps que li demanava que retirés la denúncia. Davant la negativa, el condemnat va treure un ganivet de cuina que portava i va clavar-li diverses vegades al pit, fins i tot quan ella va caure al terra. Només va parar l'agressió quan un home que passava per allà va aturar-lo i van cridar a la policia.

Com a conseqüència de l'agressió la dona va patir nombroses ferides i seqüeles en forma de cicatrius, per això el condemnat haurà d'indemnitzar-la amb 10.000 euros i no podrà apropar-se a menys de 1.000 metres d'ella durant deu anys. Durant el judici celebrat a l'Audiència de Barcelona el condemnat no va negar els fets, encara que va dir que no recordava res, fins que el van separar.