El vent obliga als bombers a realitzar una dotzena de sortides al Maresme

Mataró ha estat la ciutat més afectada de la comarca

Un fort vent ha afectat la passada matinada el Maresme i com a conseqüència han caigut diversos arbres, especialment a la zona centre de la comarca. Els bombers han efectuat dotze sortides entre les dues de la matinada i les nou del matí per retirar arbres travessats sobre la carretera, sobretot a Mataró i per arreglar diversos desperfectes causats a diferents edificis.?
Mataró ha estat la ciutat més afectada del Maresme i els Bombers de la Generalitat han hagut de realitzar vuit sortides a l’avinguda Jaume Recoder, al passeig Carles Padrós i al carrer de Creu de Terme per enretirar arbres que havien caigut degut a les fortes ràfegues de vent que han castigat la ciutat. Per altra part, el vent també ha causat diversos desperfectes materials a façanes i edificis que per fortuna no han provocat cap dany personal.

El tren també afectat
A banda de les afectacions pel vent, la circulació de trens per la línia de rodalies de Barcelona L1 està interrompuda des de primera hora d'aquest matí entre Arenys de Mar i Pineda de Mar a causa d'una avaria elèctrica en la catenària, segons que ha informat Renfe.L'avaria, que s'ha produït a les 7.30 hores entre Calella i Sant Pol, obliga els usuaris d'aquesta línia ferroviària a utilitzar com a alternativa el transport per carretera que Renfe ha posat a la seva disposició entre aquestes dues poblacions.