L’allunatge torna a Mataró

L’any passat una altra joieria ja havia estat víctima del mateix mètode

La Joieria Garcia, situada a la Plaça Cuba, va ser víctima la matinada de dissabte a diumenge d’un robatori pel mètode de l’allunatge. Els lladres van estavellar un vehicle en repetides ocasions contra la persiana de l’establiment fins esbotzar-la per després buidar els aparadors i fugir amb un altre vehicle pels carrers de la ciutat.

El propietari de la joieria, que es troba tot just davant la porta d’entrada del mercat de la plaça, ha iniciat aquest matí els treballs per reparar els danys causats pel robatori. Mentrestant, els Mossos d’Esquadra prosseguien amb la investigació per aclarir els fets, donat que els veïns de l’immoble desconeixien cap dada que pogués ajudar a resoldre el cas.

Antecedents a la joieria Trens
Aquest no és el primer cop que el mètode de l’allunatge fa acte de presència a Mataró en el robatori d’una joieria. A l’abril de 2004, tres individus va estavellar un cotxe contra la persiana de la joieria Trens -carrer de Barcelona- i van substraure joies per valor de 120.000 euros. El mateix comerç havia estat víctima dos anys abans d’un altre robatori també per allunatge.