Detenen un lladre “in fraganti” a Sant Vicenç de Montalt

El lladre actuava amb els inquilins dins les cases

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta setmana passada a Sant Vicenç de Montalt un presumpte lladre. La policia va sorprendre el lladre quan intentava saltar dins d’un balcó d’un habitatge després d’haver robat en altres cases dels voltants amb els propietaris a dins. Segons els informes dels mossos l’home detingut és i és veí de Mataró.

La detenció es va fer el divendres dia 9 de setembre de matinada, quan els Mossos van rebre una trucada d’uns veïns de Sant Vicenç denunciant un robatori estant ells dins de casa. En aquest moment la policia es va dirigir al lloc del succés i va iniciar la recerca del lladre, al cap d’una estona de recerca, els mossos van localitzar i detenir el sospitós quan intentava entrar dins d’un altre habitatge.

El detingut ja tenia antecedents pel mateix delicte
La policia va incautar al detingut un tornavís, una navalla multiús i diners en metàl·lic amagats en els mitjons, aquella mateixa nit aquest rudimentari lladre també va intentar penetrar dins de dues cases més sense fortuna. El detingut que ja tenia antecedents pel mateix delicte ja ha ingressat a presó per ordre del jutjat número 1 de mataró.