Un altre paquet sospitós a l’oficina de correus crea l’alarma a Calella

Aquest cop el paquet si que contenia una petita quantitat d’explosiu

Ahir al mati la ciutat de Calella va tornar a passar uns instants d’angúnia i de terror, quan es va desallotjar l’oficina de correus pel descobriment d’un paquet sospitós. Segons els mossos d’esquadra el paquet era molt semblant al del dimarts que va fer desallotjar l’hotel Catalonia. Aquest cop per això el paquet si que contenia explosiu, tot i això segons ens han informat els mossos, es tractava d’un artefacte “molt rudimentari i molt simple”.

Els investigadors han descartat que tant el paquet de correus com el de l’hotel Catalonia siguin d’un grup organitzat, i s’inclinen més per què tot això sigui obra d’algun extreballador emprenyat, tot i això no descarten altres hipòtesis. La policia també ha informat que ja saben el tipus d’explosiu utilitzat, però que per ara serà secret, per així poder portar millor la investigació, que segons ells “tot apunta que és una persona que vol causar terror”.

La consellera Tura diu que “el cas preocupa molt a les autoritats
La consellera d’Interior, Montserrat Tura, també ha parlat sobre el tema i ha declarat que la bomba desactivada contenia molt poc explosiu, però que tot i això “qualsevol persona que és capaç d’aconseguir aquest tipus de substàncies, de col·locar-les dins un paquet postal i d’enviar-les per fer mal a la persona que l’obri o el manipuli, és un element que preocupa molt a les autoritats policials”.

Per la seva part l’alcalde de la ciutat, Josep Basart, ha expressat que aquest fets “no tenen per què afectar al turisme de la ciutat i menys a aquesta altura de la temporada”. Basart també ha recalcat que espera que tot això s’aclareixi el més ràpid possible i que la ciutat torni a la normalitat.



Notícia relacionada:
Els mosso troben un tercer paquet explosiu a Calella
Desallotgen dos hotels de Calella per un paquet sospitós