Detenen dos joves per atropellar intencionadament amb un cotxe robat a Mataró

El cotxe dels presumptes agressors va ser robat a la ciutat el passat 18 d’agost

La guàrdia urbana de Barcelona va detenir dissabte de matinada dos joves que presumptament van atropellar a dues persones i es van donar a la fuga. El cotxe amb el que anaven els dos detinguts havia estat robat aquest agost a Mataró i a més la policia els hi va trobar diverses armes il·legals, com un matxet i dos aerosols d’autodefensa.

Els dos detinguts, Sergio F.R. i Enqrique L.C., tots dos de 28 anys, van ser detinguts dissabte entre els carrers Roger de Flor i Consell de Cent de la capital catalana, quan van ser vistos per una patrulla de la guàrdia urbana sortint d’un cotxe amb els vidres tancats i amb diversos cops, cosa que va fer sospitar als agents que van procedir a la seva detenció. Mentre s’estava produint la detenció, una altra patrulla va alertar que minuts abans hi havia hagut un atropellament per part d’un cotxe que reunia les mateixes característiques que el dels detinguts.

Un dels detinguts ja tenia antecedents a Mataró
En el moment de l'escorcoll del vehicle, la policia va trobar amagada dins el cotxe una bossa que contenia un matxet de 35 cm, una destral i dos aerosols il·legals d’autodefensa. Segons el testimonis sembla ser que l’atropellament havia estat intencionat, a causa d’una discussió anterior entre els implicats.

Ja a comissaria la guàrdia urbana va descobrir que el cotxe dels detinguts, un Wolkswagen Polo, havia estat robat a Mataró el passat 18 d’agost. A més sobre un dels dos detinguts, Enrique L.C, pesava una orde de recerca i captura per un presumpte robatori amb força comès també a Mataró.