Arresten a dos estafadors que vivien com milionaris

La parella pagava les factures amb les targetes de crèdit de tercers

Els mossos d’esquadra de Premià de Mar han detingut una parella d’estafadors que es dedicava a freqüentar hotels de luxe fent els pagaments amb les dades de les targetes de crèdit de tercers. Els detinguts són un home de 33 anys i una dona de 34, que obtenien la numeració i la data de caducitat de les targetes dels rebuts de compra que els clients deixaven o tiraven pel terra després d’haver pagat a grans magatzems comercials de la ciutat de Barcelona.

Un cop tenien la numeració de les targetes feien les reserves a grans hotels de luxe per telèfon, on l’home utilitzava un nom fictici i inventava una història on deia que tenia un deute amb un client que s’allotjaria a l’hotel i que ell mateix es faria càrrec de totes les despeses del client i la seva dona. A més l’estafador afegia que volia fer arribar al client un sobre entre 400 i 1000 euros, els hotelers fruit del poder de convicció de l’estafador queien en el parany. La parella a llavors a la nit arribaven a l’hotel i donaven els seus noms i es quedaven a dormir o altres cops agafaven el sobre i marxaven sense fer soroll.

Vivien com milionaris
Els mossos han informat que la parella en els últims dos mesos havien estat a més d’una vintena d’hotels de Catalunya i el País Valencià, estafant aproximadament un total de 35.000 euros. Segons les dades de l’investigació els dos estafadors vivien com milionaris, allotjant-se en els millors hotels, fent compres a les botigues del mateix hotel i gaudint de tots els luxes de les instal·lacions, fins i tot van arribar a gastar 7.000 euros en tant sols 4 dies.