Jutgen l’amo d’un hotel que va atropellar un policia per multar els seus clients

L’hotel està ubicat en un carrer de vianants sense accés rodat

La fiscalia demana quatre anys de presó i una multa de 600 euros per un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat per al propietari d'un hotel de Calella acusat d'atropellar una policia municipal que havia multat uns clients seus. Els fets van ocórrer el 14 d'agost de 2004, l'època de l'any en què aquesta localitat costanera està més plena de turistes amb ganes de sol i platja.

Aquella dia, un matrimoni d'anglesos que acabava d’arribar a l'hotel de l'acusat, Jaume C.B., va aparcar el seu vehicle en el carrer de vianants. Una parella de policies locals va decidir multar-lo, la qual cosa no va agradar a Jaume, qui va sortir de l'hotel i els va recriminar la seva actitud.

Una de les agents va realitzar una trucada perquè vinguessin a emportar-se el cotxe, i Jaume els va amenaçar amb portar el seu i deixar-lo en meitat del carrer perquè la grua no pogués passar. I ho va fer.

A l’accedir al carrer, l’acusat va maniobrar el cotxe “bruscament” segons els agents, golpejant lleument a un d’ells, causant-li un hematoma al genoll dret. Per aquesta acció l’home va ser detingut i ara jutjat.