Una dona detinguda a Mataró per explotar a treballadores sexuals

Les joves eren obligades a mantenir relacions sexuals i a prendre drogues

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona com a presumpta autora dels delictes de prostitució, contra la salut pública i els drets dels treballadors ja que, segons sembla, explotava a treballadores sexuals. La dona tenia en un pis del carrer Montserrat a diverses joves que obligava a mantenir relacions sexuals i a prendre drogues.

Segons la policia autonòmica, les investigacions van començar el passat 21 d'abril quan la policia va detectar anuncis de serveis sexuals, els quals s'oferien serveis en un pis ubicat al carrer Montserrat de Mataró. Els mossos van irrompre divendres passat al pis on van detenir a la dona que regentava el local, Sagrario Z.M., de 33 anys i veïna de Barcelona.

Actes sexuals i consumir drogues
En aquest local s'obligava a les dones a treballar sense respectar cap horari i les coaccionaven perquè no rebutgessin a cap client i perquè fessin actes sexuals contra la seva voluntat, a més a més d'obligar-los a consumir drogues que els facilitava la detinguda.Les joves que era explotades procedeixen del Brasil, Equador, Polònia, Hongria, Argentina, Equador i Marroc. L’acusada ha quedat en llibertat amb càrrecs i amb l'obligació de presentar-se cada quinze dies en el jutjat.