Un detingut per un robatori amb força en un establiment comercial a Mataró

El detingut té nombrosos antecedents policials i va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Mataró, que en va decretar la llibertat amb càrrecs

  • Redacció - ACN
  • Diumenge, 21 Juny 2020 13:44

Mossos esquadre2

Un home de 25 anys i nacionalitat marroquina va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en un establiment comercial de Mataró. Segons informa la policia, els fets es van produir la nit del dimecres, quan un testimoni va veure un individu que forçava una caixa registradora enmig d’un carrer del centre de la localitat. El testimoni va alertar dels fets al 112 i va facilitar detalls de la descripció del presumpte autor dels fets. Poc després una patrulla va arribar a la zona i va localitzar la caixa esbotzada al carrer Sant Cugat. Hi havia documents que pertanyien a un bar pròxim del carrer Iluro, on s’havia activat l’alarma de robatori.

Immediatament es va iniciar un dispositiu de recerca que, juntament amb la col·laboració d’altres testimonis, va permetre localitzar el presumpte autor a la Plaça de les Tereses. Segons el relat policial, l'individu va fugir corrents i va ser interceptat en un carrer proper.

La policia indica que en escorcollar-lo els agents li van trobar una gran quantitat de monedes susceptibles de provenir del robatori. Per això se'l va detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. A banda, les forces policials afegeixen que durant el trasllat a comissaria el detingut va provocar danys al vehicle policial, motiu pel qual també se li atribueix un delicte de danys.

El detingut té nombrosos antecedents policials i va passar l'endemà a disposició del jutjat de guàrdia de Mataró, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.