Alarma social al centre de Mataró per diversos robatoris

Ahir a les nou del vespre a Can Marchal, una seixantena de veïns i veïnes es van reunir per compartir la seva preocupació

  • Redacció // Foto: Arxiu
  • Dijous, 30 Gener 2020 12:07

Ciutat 2013, carrer sant benet

Des de la setmana passada, alguns comerços i habitatges del centre de Mataró han estat objecte d'intents de robatori. Es tracta d'establiments com la perruqueria del carrer Fray Luis de León; Can Boter, al carrer d'En Pujol; l'empresa constructora situada al carrer Sant Benet; Can Pruna, del carrer Milans; un dels bars i una pastisseria del carrer Argentona, i diverses cases i una botiga de mobles del carrer del Torrent.

És per aquest motiu que ahir dimecres, a les 21 hores, una seixantena de persones es van reunir al local de l'Associació de Veïns del Pati de Can Marchal i Entorn. L'objectiu de la trobada, on a banda de veïns també hi havia un representant de l'Ajuntament de Mataró i de la Policia Local, va ser posar en comú l'alarma social i la preocupació que hi ha a hores d'ara a la zona. 

Avui hi ha prevista una reunió entre portaveus del veïnat i Mossos d'Esquadra per intentar explicar els fets i definir algun tipus d'estratègia, segons ha explicat a El Tot Mataró una de les persones que van assistir a la trobada d'ahir. D'altra banda, des de l'associació també s'ha elaborat un escrit per demanar a l'Ajuntament que reaccioni davant l'onada d'intents de robatoris que s'està vivint al centre. 

Reunió per robatoris