Les Joventuts d'ERC denuncien una agressió amb pistola de balins a Mataró al crit de 'Visca Vox'

L'organització denuncia que l'agressió a un militant és una "conseqüència més de la banalització del feixisme"

  • ACN
  • Divendres, 26 abril 2019 12:02

Pau Morales, portaveu de les JERC

Jovent Republicà, la branca juvenil d'ERC, ha denunciat que tres homes van agredir un militant aquest dijous a Mataró al crit de 'Visca Vox'. A través d'un comunicat, l'organització explica que el militant, que vestia una samarreta antifeixista, va veure com un cotxe s'aturava davant seu i com tres homes li disparaven amb una pistola de balins. Una agressió que, segons expliquen, va anar acompanyada del crit 'Visca Vox, fill de puta'.

Les reaccions

El jove va ser atès a l'Hospital de Mataró i ha presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra. El portaveu de Jovent Republicà, Pau Morales, ha denunciat que aquesta agressió és "una conseqüència més de la banalització del feixisme per part de la dreta i que es tolera per part de l'esquerra espanyola".

Per la seva banda, la candidata del Jovent Republicà al Congrés, Marta Rosique, ha recordat la importància dels comicis d’aquest diumenge i ha dit que "d’entre totes les paperetes del diumenge, l’única opció capaç d’aturar el feixisme i a la vegada avançar cap a la independència és Esquerra Republicana".

Avui divendres a les 17h davant l'Ajuntament de Mataró tindrà lloc una manifestació antifeixista per denunciar els fets