Llibertat provisional amb mesures cautelars per al detingut a Mataró per l'agressió sexual múltiple a Sabadell

Diverses persones van abusar de la víctima, de 18 anys, en una antiga sucursal bancària abandonada

  • ACN
  • Divendres, 29 Març 2019 09:20

Mossos d'Esquadra

El titular del jutjat d'instrucció número dos de Sabadell va acordar ahir a la nit la llibertat provisional amb mesures cautelars per al novè detingut en relació a l'agressió sexual ocorreguda a Sadadell a principis de febrer.

Després d'escoltar la declaració i de practicar una roda de reconeixement, el magistrat va decidir aquesta mesura, que inclou compareixences setmanals al jutjat de l'investigat, la retirada de passaport i la prohibició de sortida del territori. 

Arrest a Mataró

Fonts dels Mossos d'Esquadra van apuntar ahir que l'arrest va tenir lloc a la capital del Maresme dimecres per la tarda. L'home, que fou traslladat a la comissaria de Sabadell, va passar ahir per la nit a disposició del magistrat del jutjat número 2 de la ciutat, responsable d'aquesta causa. Aquesta detenció arribava després que el passat 21 de març quedés en llibertat un dels dos empresonats per aquests fets, perquè l'Institut de Medicina Legal no relaciona amb ell cap de les mostres genètiques preses a la víctima.

Més detinguts

Per ara, hi ha vuit detinguts més per aquest cas. Vuit es troben en llibertat però amb mesures cautelars. Un d'ells va comparèixer amb diversos dies d'endarreriment i per això el jutge de Sabadell avisa que podria haver comès un delicte de trencament de mesura cautelar. 

A més, el magistrat ha emès una ordre de recerca i la celebració d'una compareixença de presó per un altre dels investigats, que no va presentar-se a una vista a l'Audiència de Barcelona. Hi ha una altra vista sobre un altre investigat, que encara està pendent de resolució.

Els fets van tenir lloc el passat 3 de febrer en una antiga sucursal bancària que estava abandonada a Sabadell. La víctima, de 18 anys, va sortir de festa pel centre de la població i per causes que es desconeixen va acabar en aquest local on diverses persones van agredir-la. La jove va aconseguir fugir a peu i una parella que anava en cotxe la va dur a les dependències de la Policia Local de Sabadell.