Dues dones detingudes per falsificació i cinc nois per atracar amb un matxet

El grup de nois es dedicaven a golpejar cotxes i pintar-los amb esprai

  • Divendres, 24 Desembre 2004 01:00
En les darrers hores han ocorregut dos successos diferents a la ciutat, el primer un cas d’estafa i flasificació, l’altre un de robatori i bandalisme.

El primer cas és la detenció de dues noies per un pressumpte delicte d’estafa i falsificació de document pñúblic. Segons expliquen fons del Mossos d’Esquadra, les dues dones detingudes Cristi L, de 23 anys, i Erika H, de 42 anys, van ser detingudes com pressumptes autores d’una estafa de 400 euros en tres botigues de Mataró.

Segons sembla, les detingudes haurien realitzat compres pel valor estafat amb una targeta bancària falsificada. Es dona la casualitat que les dues dones ja havien estat detingudes per un delicte similar.

L'altre cas
L’altres cas, és el de cinc joves, dos d’ells menors d’edat, que van ser detinguts en el Parc de Cerdanyola després que realitzessin pintades amb espai i golpejessin diversos cotxes aparcats a les rodalies del parc. Pel que sels van se’ls va imputar un delicte de danys.

També se’ls va imputar un delicte de robatori amb violència i intimidació, denunciat per un jove, uns minuts abans, al qual li havien substret una bossa amb cintes de video amenaçant-lo amb un matxet, una arma blanca. En practicar la detenció, els Mossos d’Esquadra, van localitzar la bossa amb les cintes i el matxet en una paperera del Parc.

Tots els detinguts passaran durant les properes hores a disposició judicial.